Skip links

MultiSafepay

Integratie webshop

MultiSafepay is een toonaangevend online betalingsplatform dat een breed scala aan betaalmethoden biedt. Met de nadruk op veiligheid en betrouwbaarheid, maakt MultiSafepay het voor bedrijven eenvoudig om betalingen te accepteren en te verwerken.

In een notendop

Omnichannel betaalplatform

1 contract

40+ internationale betaalmethoden

Waarom een integratie met MultiSafepay?

Goei vraag

Ontdek de kracht van multichannel betalingen met een integratie van MultiSafepay voor jouw webshop. Met MultiSafepay kun je niet alleen betalingen accepteren op je webshop, maar ook in fysieke winkels en via andere verkoopkanalen.

Dankzij de flexibele multichannel-functionaliteit van MultiSafepay kun je je klanten een naadloze en consistente betalingservaring bieden, ongeacht het kanaal dat ze gebruiken. Of het nu gaat om een online aankoop, een betaling in de winkel of zelfs via de telefoon, MultiSafepay zorgt ervoor dat de betaling veilig en efficiënt verloopt.

Met een gecentraliseerd dashboard heb je volledige controle over al je verkoopkanalen en transacties. Je kunt eenvoudig rapporten genereren, betalingen beheren en inzicht krijgen in de prestaties van je verschillende kanalen. Dit stelt je in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en je verkoopstrategieën te optimaliseren.

MultiSafepay

Wil je ook een integratie met MultiSafepay?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

CONTACTEER ONS