Skip links

Scoor hoger in zoekmachines zoals Google

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is misschien wel het meest misbruikte woord in onze sector door cowboys. Het is echter een essentieel onderdeel voor elke website die dagelijks gratis organische bezoekers wilt.

Daarom hebben wij SEO-as-a-service in het leven geroepen om jou een complete all-in-one-service te bieden die doet wat het belooft!

CONTACTEER ONS
Google SEO Service

All-in-wat SEO-service?

We zetten het eventjes op een rij

Audit

We beginnen steevast met een grondige audit van jouw site, alsook diensten en concurrentie. Enkel een cowboy zou zonder een goed onderzoek beginnen.

Technisch

We brengen de technische SEO van jouw site in orde. Van structuur, URL’s, meta beschrijvingen en kijken ook wat er achter de schermen gebeurt.

Content

Wie hoog wilt scoren, heeft ijzersterke content nodig. We herschrijven jouw site en voegen maandelijks nieuwe content toe gericht op de juiste zoekwoorden.

Backlinks

Elke website heeft een DA-score. Hoe hoger de score, hoe meer autoriteit en hoe hoger de resultaten in Google. Jouw DA boosten doen we door kwalitatieve backlinks te bekomen op andere websites.

Repeat

SEO is een werk van lange adem. Daarom noemen we het ‘as-a-service’. Het duurt vaak langer dan een jaar voor je resultaten ziet en daarom werken we hier op minstens 6-12 maanden basis voor samen.

Hoe doen we aan SEO?

Zeg je concurrentie maar gedag

Voor we aan SEO starten, beginnen we met een grondige audit. Hieruit volgt een duidelijke strategie met de nodige verwachtingen langs beiden kanten. Deze strategie schrijven we op minstens 6-12 maanden uit. Helaas duurt het enige tijd voor je de vruchten ziet van SEO-inspanningen.

Onze service omvat alles, van technische SEO tot het genereren van backlinks. Wij houden de vinger aan de pols om jouw site steeds in pole positie te houden.

Het gross van de inspanningen gaat naar content schrijven. Zo herschrijven we niet alleen jouw website, maar voegen we op regelmatige basis content toe gericht op de voor jouw relevante zoekwoorden.
Dit resultaat in meer weergaves vanuit zoekmachines en langzamerhand ook meer bezoekers om zo tot meer omzet te raken.

Google Search Console

Zijn er vragen?

Shoot, maar geen losse flodders