Skip links

(Her)bereik je doelgroepen op Facebook

6,4 miljoen Belgen gebruiken Facebook, jouw toekomstige klanten dus ook

Facebook marketing is binnen online marketing een echte must. Het biedt eindeloze targeting mogelijkheden om jouw doelgroepen te bereiken met mooie en creatieve boodschappen.

Hierdoor verhogen we jouw naamsbekendheid, maar even goed jouw (website)bezoekersaantallen, wat dan ook weer zorgt voor een verhoogde omzet.

WERK MET ONS

De voordelen van Facebook marketing

Vergroot aanzienlijk jouw bereik

Doelgerichte targeting op jouw doelgroepen

Boost interactie en betrokkenheid

Geeft jouw bedrijf social proof

Waarom moet ik inzetten op Facebook?

De voordelen op een rij

Quasi elke doelgroep kan je terugvinden op Facebook. Of je nu schoenen verkoopt via een webshop of leads wilt binnenhalen voor het plaatsen van airco’s via jouw website. Facebook marketing is quasi altijd een goede keuze voor je bedrijf.

In tegenstelling tot Google Ads zijn mensen niet direct op zoek naar jouw diensten of producten. Echter kunnen we wel doelgroepen bereiken via (complexe) parameters die interesse hebben in wat je aanbiedt.

Wanneer we een leuke marketingmix opstellen bestaande uit verschillende campagnes vergroten we jouw bereik, websitebezoekers en finaal ook het aantal conversies.

Facebook marketing

Verstopte campagnes, wat is dat?

En ze lopen nog eens 24/7/365

Op Facebook kan je berichten plaatsen op jouw pagina. Vervolgens kunnen we deze promoten door er advertenties op te plaatsen en zo het bereik aanzienlijk te vergroten.
Wat we verder ook kunnen is om campagnes op te zetten die helemaal niet op jouw pagina staan, maar wel zichtbaar zijn voor de mensen die in de desbetreffende doelgroep zitten.

Dit geeft ons ontzettend veel mogelijkheden naar targeting toe, maar ook naar creatieve mogelijkheden. We kunnen zelfs advertenties opzetten die een mini webshop laten met video’s.
De mogelijkheden zijn er, gebruik ze!

Bubbles At Home

Storytelling + call-to-actions

We zorgen voor de ideale marketingmix

Het effect van Facebook marketing is niet direct omdat het voornamelijk nieuwe mensen naar jouw bedrijf en website lokt. Deze moeten nog overtuigd worden, vergelijken eventueel, komen nog eens terug, … vooraleer ze finaal converteren.

Dit benadrukt nog maar eens het belang van een goede website binnen online marketing. Het is ook hierdoor dat we onze online marketing op minstens 3 maanden zetten. Dit geeft ons voldoende tijd om jouw doelgroepen te vinden en de resultaten te behalen die we vooropstellen.

Facebook marketing

Zijn er nog vragen over Facebook marketing?

Shoot, maar geen losse flodders

Wil je ook marketing op Facebook dat effectief opbrengt?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

SPREEK MET ONS