Skip links

Loop geen omzet mis door nieuwsbrieven

Inclusief automatisering

Nieuwsbrieven zijn misschien het minst sexy kanaal onder online marketing, maar bewijzen al twee decennia lang hun rendement.

Wij maken prachtige nieuwsbrieven voor jouw doelgroep die meer vertellen én meer opbrengen. In jouw eigen huisstijl en zelfs geautomatiseerd voor de momenten die er echt toedoen!

WERK MET ONS

De voordelen van e-mailmarketing

Doelgerichte targeting op jouw doelgroepen

Kan 24/7 automatisch lopen op basis van events

Meer mogelijkheden voor storytelling

Duidelijke call-to-actions

Waarom moet ik nieuwsbrieven versturen?

De voordelen op een rij

Door het geregeld te versturen van nieuwsbrieven blijf je top of mind bij jouw belangrijkste doelgroep en klanten. Het versturen van nieuwsbrieven is veelal ook een goedkopere vorm van online marketing. Verder is het ook makkelijker om een klant meer te laten kopen dan nieuwe mensen klant te maken. Het is daarom dat e-mailmarketing best als eerste moet worden ingezet in de marketingmix van jouw bedrijf.

We zien verder dat nieuwsbrieven interessant zijn om mensen te herbereiken die anders moeilijk te bereiken zijn. Denk maar aan een B2B omgeving waar je met Facebook & Instagram niet ver geraakt. Van al jouw klanten, leads en belangrijke contacten heb je vast en zeker een e-mailadres. Gebruik ze dan ook!

Nieuwsbrief

Automatiseer jouw e-mailmarketing

24/7/365

E-mailmarketing kan ook geautomatiseerd worden op basis van bepaalde events of het ontbreken van deze events. Denk maar aan een verlaten winkelmand campagne of een mail met kortingscode omdat je al 180 dagen niet meer hebt geshopt bij een webwinkel.

Ook zonder een webshop kan een geautomatiseerde nieuwsbrief reeks wonderen doen voor de onboarding van leads. Denk maar aan serie emails met informatie nadat ze een contactformulier invulde op jouw website. Of een mail met een uitnodiging om een review achter te laten na hun bezoek aan jouw restaurant. … Het kan allemaal!

Must Have Knokke

Storytelling

Lotte is niet de enige die diep kan gaan

Ben je het beu dat je de USP’s van jouw diensten en producten telkens in veel te korte zinnen en hashtags moet vertellen? In een nieuwsbrief kan je diep gaan en meerdere alinea’s gebruiken.

Is er nieuwe wetgeving op komst die belangrijk is voor je cliënteel? Vertel het hun dan. Wil je een blik achter de schermen geven in je fabriek? Vertel het eveneens.

Nieuwsbrieven laten je meer vertellen en dat loont op alle vlakken!

Nieuwsbrief

Zijn er nog vragen over nieuwsbrieven?

Shoot, maar geen losse flodders

Wil je ook nieuwsbrieven die converteren?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

SPREEK MET ONS