Skip links

Online marketing die vertelt én verkoopt

Wij nemen de last van sociale media graag weg. Of het nu over Facebook, Instagram, Google Ads, LinkedIn of e-mailmarketing gaat, we kijken waar we jouw doelgroep het beste bereiken. Hier verzorgen we al het werk van a-z zodat jij enkel goedkeuring moet geven en de resultaten bekijkt met een glimlach.

👉 Gratis analyse

Jouw online visibiliteit is onze zorg

Wat je mag verwachten

Voor deze mensen was het simpel

Oerdegelijke reclame zou Donald Muylle zeggen

“KNEET is onze partner in crime voor online vraagstukken en helpt ons dagdagelijks nieuwe mensen te bereiken en zicht te krijgen op ons cliënteel en data. Dit door slim om te gaan met nieuwsbrieven en marketing en door onze webshop up to date te houden met de collecties.”

Sabine Louwagie
Sabine Louwagie
Must Have Knokke

“De website werd professioneel aangepakt en dit werd doorheen de samenwerking voortgezet. Er wordt pro-actief meegedacht en KNEET zorgt voor oplossingen waar nodig. Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de opvolging.”

Leen Ryckaert
Leen Ryckaert
Maison Pur

“Onze nieuwe website werd in nauwe samenwerking met KNEET gebouwd. Over de hele lijn hadden we input en uitdagingen werden snel overbrugd. In no-time werd onze website gelanceerd met de nodige opvolging voor resultaten en ruimte voor verbetering op vlak van verdere marketing. Wij zijn zeer tevreden!”

Jan & Noa Van Ongevalle
Jan & Noa Van Ongevalle
The Pharmacy

“De webshop van So-Phi is een pareltje geworden die ontzettend goed converteert. We hebben gekozen voor een meertalige variant & konden doorheen de samenwerking rekenen op een snelle opvolging en pro-actieve aanpak van KNEET.”

Laurent Lootens
Laurent Lootens
So-Phi

“Onze website had nood aan verandering en zeker met de toenemende druk van klanten in coronatijden. We zijn erg tevreden met het resultaat van KNEET. De website met bestelmodule werkt goed en er wordt pro-actief gekeken naar verbetering. Support wordt snel gegeven waar nodig.”

Quinten Monteyne
Quinten Monteyne
Mout Damme

“De nieuwe webshop werd in een mum van tijd gebouwd en er wordt constant rekening gehouden met feedback en input. Doorheen de lancering werd mij alles helder uitgelegd. Ik geniet nu van een verbeterde website met alle nieuwe functionaliteiten die zorgen voor extra omzet en minder verloren tijd.”

Katleen Van Steen
Katleen Van Steen
Zoete Polder

“KNEET ging snel en correct te werk en legde mij doorheen het proces alle stappen helder uit. Geen enkele vraag was te veel moeite.”

Marie Wynants
Marie Wynants

“KNEET adviseerde ons een one-pager als website en wist deze in een snelle tijd online te plaatsen. Er werd ook verder gekeken naar non-website zaken en op deze manier verliep onze lancering vlekkeloos. Ook over de opvolging en het contact valt niet te klagen.”

Ruben Jan Adriaan
Ruben Jan Adriaan
Marie-Rose Bakery Café

Dagelijkse online campagnes

Elke dag kliks, likes, leads én resultaat

Zijn er vragen?

Shoot, maar geen losse flodders

Digitale hulp nodig in deze kl*tetijden?Laat KNEET je helpen!

We kennen de huidige moeilijkheden en kunnen snel schakelen om online te scoren.