Skip links

Online marketing die vertelt én verkoopt

Wij verzorgen jouw socials van a-z om jouw doelgroepen te engageren en te converteren. Of het nu gaat over Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok of ouderwetse nieuwsbrieven, wij bezorgen resultaat door een spraakmakende marketingmix.

Contacteer ons
Online Marketing

Jouw online visibiliteit is onze zorg

Wat je mag verwachten

All-in

Vegas baby! Als full-service agency staan we in van copy, design, planning, advertenties, opvolging en resultaten. We gaan van a tot z voor jou.

Budget

Afhankelijk van jouw budget en verzamelde data, bekijken we de mogelijkheden voor een zo groot mogelijke ROI. Geen uit-de-lade-getrokken formules.

Tijd

Met KNEET verlies je geen onnodige tijd. We spreken maandelijks af om de planning en resultaten te bespreken. Doorheen de weken blijven we in contact.

Gericht

We zoeken én vinden jouw doelgroepen en jagen niet op nietszeggende likes of kliks. We doelen op echte leads, echte sales en echte verkoop.

Transparant

Jij blijft baas over de marketingaccounts en betaalt rechtstreeks de budgetten zonder onze inmenging. Geen cowboypraktijken.

Hoe doen jullie aan online marketing?

Geen losse flodders, maar doordachte strategieën

Wij bekijken met elke nieuwe klant wat de sterkste marketingmix wordt. Dit in functie van het budget, maar eveneens van de website, de reeds verzamelde data en de vooropgestelde doelstellingen.

Zo’n mix bestaat uit nieuwsbrieven, Facebook & Instagram advertenties, maar even goed TikTok, Influencer marketing, retargetting advertenties, …

Online marketing vergt een continue samenwerking tussen ons, vandaar dat we geregeld samenzitten en bijsturen waar nodig. Hierbij mag je rekenen op een pro-actieve houding om het maximum uit elke euro budget te halen.

Online Marketing

Van start tot finish

We hebben één doel voor ogen: topwerk!

1
Objectief

Allereerst moeten we kennismaken met jouw bedrijf en doelgroep(en). Vervolgens vullen we deze kennis aan met de reeds verzamelde data. Dit in combinatie met het budget en gewenste doelstellingen wijst ons in de richting van een strategie.

Boek jouw gratis audit!

2
Actieplan

De strategie werken we verder uit tot een geheel actieplan voor de gekozen platformen. Hierbij voegen we een overzichtelijke offerte op drie maanden.

Onze branche kent veel cowboys. Het is daarom dat we een duidelijk verschil maken tussen onze fee en jouw budget. Jij blijft ook altijd baas van de marketingaccounts.

3
Aanvang

Voor we de digitale kosmos betreden, moeten er eerst tal van zaken op punt staan. Toegang tot de profielen, inplannen van campagnes, integraties nakijken op jouw site.

Na deze periode drukken we samen op de lanceerknop en zijn er dagelijks advertenties actief. Doorheen de samenwerking keur je voorbeelden goed alvorens deze in de planning gaan.

4
Partnership

Met KNEET haal je online succes binnen je bedrijf!

Onze online marketing samenwerking zetten we steevast op minstens 3 maanden tijd. Elke samenwerking vergt enige opstart, maar ook enige tijd voor de eerste resultaten. Na deze periode doelen we om maand na maand jouw online verhaal te blijven schrijven.

Doorheen de samenwerking kan de strategie wijzigen, alsook de budgetten in functie van het seizoen of andere factoren. Wij werken samen met jou en denken in functie van jouw bedrijf.

Zijn er vragen?

Shoot, maar geen losse flodders