Online marketing die vertelt én verkoopt

Wij nemen de last van sociale media graag weg. Of het nu over Facebook, Instagram, Google Ads, LinkedIn of e-mailmarketing gaat, we kijken waar we jouw doelgroep het beste bereiken. Hier verzorgen we al het werk van a-z zodat jij enkel goedkeuring moet geven en de resultaten bekijkt met een glimlach.
👉 GRATIS ANALYSE

Jouw online visibiliteit is onze zorg

Wat je mag verwachten

Tijd

Met KNEET verlies je niet onnodig tijd. We spreken maandelijks af en bespreken wekelijks de planning. 

Budget

Afhankelijk van jouw budget en data, bekijken we de mogelijkheden voor een zo groot mogelijke ROI.

Gericht

We zoeken én vinden jouw doelgroepen en jagen niet op nietszeggende likes of kliks.

All-in

Als full-service bureau staan we in van copy, design, planning,advertenties, opvolging en resultaten.

Voor deze mensen was het simpel

Oerdegelijke reclame zou Donald Muylle zeggen

 • De nieuwe webshop werd in een mum van tijd gebouwd en er wordt constant rekening gehouden met feedback en input. Doorheen de lancering werd mij alles helder uitgelegd. Ik geniet nu van een verbeterde website met alle nieuwe functionaliteiten die zorgen voor extra omzet en minder verloren tijd.
  Katleen Van Steen
  Zoete Polder
  Katleen Van Steen
 • De webshop van So-Phi is een pareltje geworden die ontzettend goed converteert. We hebben gekozen voor een meertalige variant & konden doorheen de samenwerking rekenen op een snelle opvolging en pro-actieve aanpak van KNEET.
  Laurent Lootens
  So-Phi
  Laurent Lootens
 • De website werd professioneel aangepakt en dit werd doorheen de samenwerking voortgezet. Er wordt pro-actief meegedacht en KNEET zorgt voor oplossingen waar nodig. Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de opvolging.
  Leen Ryckaert
  Leen Ryckaert
cog
 • Onze nieuwe website werd in nauwe samenwerking met KNEET gebouwd. Over de hele lijn hadden we input en uitdagingen werden snel overbrugd. In no-time werd onze website gelanceerd met de nodige opvolging voor resultaten en ruimte voor verbetering op vlak van verdere marketing. Wij zijn zeer tevreden!
  Jan & Noa Van Ongevalle
  The Pharmacy
 • KNEET ging snel en correct te werk en legde mij doorheen het proces alle stappen helder uit. Geen enkele vraag was te veel moeite.
  Marie Wynants
 • KNEET adviseerde ons een one-pager als website en wist deze in een snelle tijd online te plaatsen. Er werd ook verder gekeken naar non-website zaken en op deze manier verliep onze lancering vlekkeloos. Ook over de opvolging en het contact valt niet te klagen.
  Ruben Jan Adriaan
  Marie-Rose Bakery Café

Dagelijkse online campagnes

Elke dag kliks, likes, leads én resultaat

1. Objectief

Allereerst moeten we kennismaken met jouw bedrijf en doelgroep(en). Vervolgens vullen we deze kennis aan met de reeds verzamelde data. Dit in combinatie met het budget en gewenste doelstellingen wijst ons in de richting van een strategie.

2. Actieplan

De strategie werken we verder uit tot een geheel actieplan voor de gekozen platformen.

Hierbij hoort uiteraard een overzichtelijke offerte. Onze branche kent veel cowboys. Het is daarom dat we duidelijk de investeringen definieren zodat je weet wat budget is en wat onze fee is. Aan de hand van voorbeelden krijg je meteen een visuele voorstelling hoe de marketing van jouw bedrijf er kan uitzien.

3. Aanvang

Voor we gas geven, moeten er eerst tal van zaken op punt staan. Toegang tot profielen, inplannen van campagnes en andere nerd taakjes. Na deze periode drukken we samen op de lanceerknop en zijn er dagelijks campagnes actief. Doorheen de samenwerking keur je alle voorbeelden goed alvorends deze in de planning gaan.

4. Partnership

Met KNEET haal je online succes binnen je bedrijf, al is opvolging van cruciaal belang.

We staan in voor updates, beveiliging en waken over jouw online verhaal. Bestaan er nieuwe mogelijkheden, dan mag je zeker een mailtje verwachten. Wij zien onze klanten graag terugkomen voor andere diensten en projecten. Het is daarom dat we geregeld polsen over de huidige stand van zaken.

Vragen?

Shoot, maar geen losse flodders

De prijs van marketing is moeilijk te definiëren. We werken met budgetten van enkele honderen euro’s per maand, maar ook met enkele duizenden euro’s. Elk bedrijf kent een ander startpunt en voor elk bedrijf gelden er andere mogelijkheden. Samenzitten en kennismaken is hier zeker de boodschap.

Astronauten cruisen snel doorheen de kosmos. Voor marketing hebben we ongeveer 2 weken nodig ter inloop. Vervolgens werken we ruim op voorhand en staan campagnes altijd op voorhand ingepland.

Een marketing samenwerking heeft als doel resultaat, maar ook een tijdsbesparing. We zitten maandelijks samen om de agenda te bespreken, alsook de resultaten. Doorheen de weken bellen en mailen we voor de geplande campagnes.

Niet zo’n fan van gladde salespeople. Sinds ons begin mochten we voor zowat elke sector ons creatief talent laten gelden. Hierdoor hebben we een goedgevuld portfolio en kennis in allerlei toepassingen. Met KNEET kies je voor doeltreffend webdesign, elke klik opnieuw!

Schoon volk ging je al voor

Enkele projecten verzorgd door KNEET

The Pharmacy

Nik-Nak

So-Phi

Marie-Rose Bakery Café

Zoete Polder

Eetboetiek

A-Parament

Ben jij de volgende?

// © 2016 – 2020 Niet alle rechten voorbehouden. Eerlijkheidshalve, deel, steel (like a pro) & raak zoveel mogelijk geïnspireerd.
// KNEET is bereikbaar op 0495/75 20 80 of via hallo@kneet.be.

// KNEET is bereikbaar op 0495/75 20 80 of via hallo@update.kneet.be.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?