Skip links

Bereik je doelgroep met Google Ads

Google Ads (SEA) of het adverteren in zoekmachines zorgt ervoor dat jouw website tussen de zoekresultaten komt (vaak vanboven).

Hierdoor kan je doelgericht jouw diensten etaleren op basis van locatie, maar voornamelijk op basis van zoektermen. Dit zorgt al vanaf de eerste dag voor nieuwe bezoekers en nieuwe leads.

CONTACTEER ONS
Google Ads

Ik krijg dus meer leads door Google Ads?

We zetten het eventjes op een rij

Zoektermen

We laten jouw advertenties zien op basis van zoektermen. Zo adverteren we enkel wanneer de kans op conversie het grootst is.

Targeting

Naast zoektermen kunnen we ook doelgericht adverteren via locatie en bepaalde andere complexe parameters.

Advertenties

Wij stellen jouw advertenties op die in Google zichtbaar worden. Uiteraard volgens de regels van de kunst.

Bezoekers

Adverteren in Google is als betalen voor nieuwe bezoekers. Deze zijn echter wel op dat moment zoekende waardoor een conversie snel kan komen.

Budget

Reken op ongeveer 1-2 euro per klik. Dit maakt Google Ads een schaalbare oplossing waar haast elk bedrijf van kan profiteren met snel resultaat.

Wat houden Google Ads in voor mij?

Maak maar plaats voor nieuwe klanten

Zoals vaak beginnen we met een grondige audit. Hierdoor weten we wie jouw klanten zijn, maar even goed jouw concurrentie, alsook interessante zoektermen om op te targeten.

Eens we dat weten, maken we advertenties aan waardoor je vanaf dag 1 kan rekenen op een nieuwe instroom aan bezoekers, telefoons en nieuwe leads.

Het succes van Google Ads hangt min of meer wel samen met jouw website of webshop. Zo gaan we bv. nooit Google Ads uitvoeren wanneer de site in kwestie duidelijk te wensen overlaat. We kunnen de bezoeker naar de website lokken, maar hem niet verplichten te converteren.

Google Ads

Zijn er vragen?

Shoot, maar geen losse flodders