Skip links

Over

Leer de astronauten kennen

Astronauten hebben een ander denkpatroon dan de gewone mens – ze hebben namelijk als weinigen een beeld gezien dat zo tot de verbeelding spreekt. Ze zagen namelijk de Aarde in één geheel. Ze zagen de geschiedenis van de mens, al hun herinneringen, alles wat we ooit hebben verwezenlijkt – in één enkel beeld.

Het is niet voor niets dat er bij KNEET enkel straffe koppen werken. We onderscheiden ons van elk ander bureau. Gedaan met zakzetterij, gedaan met bullshit en hete lucht.

Bij KNEET is het doel van onze astronauten om jou en jouw bedrijf te helpen! Hiervoor hebben we geen uit-de-lade-getrokken-pakketen. Wij beschouwen elke case, hoe groot of hoe klein, als een unieke strategie. We combineren onze kennis van de hedendaagse online marketing met jouw bedrijfskennis. Hierdoor maken we jouw einddoel eenvoudiger bereikbaar. Deze strategie koppelen we aan jouw (maandelijks) budget, zodat je zoveel mogelijk haalt uit elke euro die we investeren.

Naast het uitvoeren van maandelijkse strategieën en hedendaagse campagnes, is KNEET ook de partner voor al jouw designvraagstukken. Er zijn al tal van websites en webshops bij ons gepasseerd en we zetten met trots onze naam onder deze projecten. Wij willen ons alvast bewijzen voor jouw zaak en kijken uit naar onze eerst rondreis doorheen de kosmos met jou aan boord!

Wanneer lanceren we jouw raket?

Onze bullet points

Opgericht in 2016

Actief in de BeNeLux

100+ tevreden klanten

Transparante & snelle communicatie

Wij werken MET jou

Geen cowboypraktijken!