Skip links

Over

Weet met wie je zaken doet

Toen we in 2016 begonnen met KNEET, was de term ‘online marketing agency’ nog niet bekend. Een marketingbureau bestond al even min.
Simpelweg gezegd: we konden websites en webshops bouwen en kenden meer van online marketing dan wat bij bedrijven in-house het geval was.

Vanuit die filosofie handelen we nog altijd. Wij helpen jouw bedrijf of merk in alles wat online is en doen dat uit liefde voor het vak, met volle goesting en omdat we er verdomd goed in zijn!

WERK MET ONS

Onze bullet points

Opgericht in 2016

Actief in de BeNeLux

100+ tevreden klanten

Transparante & snelle communicatie

Wij werken MET jou

Geen cowboypraktijken!

Waarom de naam KNEET?

Een blik achter de schermen

Branding kent enkele ‘ongeschreven regels’. Zo is een korte, krachtige naam doorsnees beter. De naam KNEET is kort, duidelijk en heeft toch een hoekje af omdat het niet als KNEED gespeld is.

Het heeft ook een betekenis. We kneden dagdagelijks aan tientallen merken en bedrijven. We verfijnen hun boodschap, boosten hun bereik en zetten ze in pole-position om hun concurrentie achter hen te laten op het web.
Qua branding kan dat zeker tellen voor de volle douze points.

En euhhh, die astronauten dan?

One small step for a man….

Astronauten hebben een ander denkpatroon dan de gewone mens – ze hebben namelijk als weinigen een beeld gezien dat zo tot de verbeelding spreekt. Ze zagen namelijk de Aarde in één geheel. Ze zagen de geschiedenis van de mens, al hun herinneringen, alles wat we ooit hebben verwezenlijkt – in één enkel beeld.

Wij willen ons vanuit die gedachte onderscheiden van elk ander bureau. Gedaan met zakzetterij, gedaan met bullshit en hete lucht.

Bij KNEET is het doel van onze astronauten om jou en jouw bedrijf te helpen! Hiervoor hebben we geen uit-de-lade-getrokken-pakketen. Wij beschouwen elke case, hoe groot of hoe klein, als een unieke strategie. We combineren onze kennis van de hedendaagse online marketing met jouw bedrijfskennis. Hierdoor maken we jouw einddoel eenvoudiger bereikbaar.

En laat ons nu eerlijk zijn. Wanneer je door de digitale kosmos wilt surfen, heb je nu eenmaal een astronaut nodig! 😉

WANNEER LANCEREN WE JOUW RAKET?
KNEET online marketing