Skip links

Janssen Parketvloeren

Een 2.0 versie voor een krak in zijn vak

Janssen Parketvloeren uit Knokke-Heist is al 35+ jaar expert in alles dat met parketvloeren te maken heeft met een sterke focus op het herschuren. Daarnaast verkoopt het een groot gamma aan onderhoudsproducten via eigen webshop en Bol.com.

Welke diensten?

Logo

Website

Webshop

SEO

Google Ads

Website

De basis voor elk bedrijf

Wanneer je reeds 35 jaar een gekende waarde bent, is een website ‘minder belangrijk’. Het is een stelling die we al eens horen, maar die niet verder van de waarheid kan liggen.

De website van Janssen Parketvloeren miste vertrouwen, gaf foutieve en verouderde informatie en liet een groot potentieel liggen.

We begonnen met het ontwerp van een nieuw logo en creëerden hieruit een nieuwe huisstijl. Hierin werd de nieuwe website gemaakt die betere en actuelere informatie gaf, maar ook keer op keer doelde op leads.

Webshop

Extra omzet & extra leads

Janssen Parketvloeren heeft een grote gamma aan onderhoudsproducten en eigen zepen voor parket- en houten vloeren. Deze verkoopt het via Bol.com, maar ook via de eigen webshop.

Dit heeft twee voordelen: meer omzet, maar ook meer leads. Veel mensen vinden de weg naar de diensten door eerst zelf te kijken of de vloeren zelf ‘te redden valt’.

Belangrijk was dat deze nieuwe webshop zelf beheerd kon worden. In tegenstelling tot cowboys gaven we onze klant toegang tot de achterzijde waardoor hij alles zelf kan beheren.
Facturen, automatische nieuwsbrieven, review opvolging, stockbeheer, integraties, … alles wat nodig is, zit ingebouwd.

Google Ads

Leads, leads, leads

Elk bedrijf wilt leads en dat is bij Janssen Parketvloeren niet anders.

Hiervoor zetten wij Google Ads in dat zowel extra bezoekers brengt naar de website, maar ook naar de webshop.

Wil je ook in deze eregalerij?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

CONTACTEER ONS