Skip links

Meer leads

De natte droom van elke verkoper

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om leads binnen te halen. Zonder een instroom aan nieuwe leads zal groei stagneren.

KNEET biedt verschillende mogelijkheden om via online marketingdiensten of webdiensten meer leads binnen te halen. Met onze ervaring zullen we jouw doelgroep (her)bereiken en jouw aanbod op een aantrekkelijke manier presenteren, zodat je meer leads kunt genereren en jouw (digitale) groei kunt versnellen.

GA VOOR MEER LEADS

Hoe doen we dat?

Advertenties op sociale media

Advertenties via Google

Nieuwsbrieven

Website optimalisatie

Advertenties op sociale media

Hashtag cool

In de marketingstrategie van elk bedrijf is online marketing niet meer weg te denken, maar het is belangrijk om een cruciaal onderscheid te maken tussen gepromote en niet-gepromote berichten. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat sommige berichten op sociale media goed scoren, terwijl andere nauwelijks opgemerkt worden. Wanneer je zelf iets op je Facebook of Instagram deelt, zul je merken dat zonder promotie het bereik beperkt blijft tot een bekende kring van mensen.

Adverteren biedt de mogelijkheid om je boodschap aan nieuwe doelgroepen te presenteren en retargeting te gebruiken. Op deze manier creëren we een mix van advertenties gericht op verschillende mensen, met als gemeenschappelijk doel om meer leads te genereren voor jouw bedrijf.

Bij KNEET nemen we dit alles in handen en bieden we een complete service van A tot Z. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de opvolging en afsluiting van deals.

Facebook advertentie

Advertenties via Google

Binnen de dag de eerste telefoon. Trust us!

Adverteren via Google is een snelle en efficiënte manier om leads binnen te halen.

Ook hier staat KNEET in voor het van a-z beheren van de advertenties in Google, maar even goed in andere zoekmachines. Op basis van zoekwoorden, locatie en andere parameters zorgen we ervoor dat jouw dienst of product bovenaan komt te staan in Google.

Dit resulteert snel in nieuwe aanvragen, maar is afhankelijk van jouw sector en huidige website.

Google Ads

Nieuwsbrief

Verstuur je er geen? Dan heb je geld verloren mijne jong.

Hoewel nieuwsbrieven misschien niet zo hip zijn als TikTok, is het gezegde “onbekend maakt onbemind” van toepassing. Veel bedrijven die op zoek zijn naar meer leads bestaan al geruime tijd en hebben ongetwijfeld al een klantenbestand. Als je dit klantenbestand niet regelmatig benadert met nieuwsbrieven, loop je waarschijnlijk omzet mis.

KNEET kan hierbij helpen door het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, evenals het automatiseren van deze nieuwsbrieven. Dit omvat bijvoorbeeld het automatisch verzenden van e-mails na een aanvraag, op je verjaardag of het inzetten van pop-ups om je lijst met contacten dagelijks te laten groeien.

Nieuwsbrief

Website optimalistatie

De basis moet kloppen

Effectieve advertenties zijn cruciaal om potentiële klanten naar jouw website te leiden, maar het is net zo belangrijk dat jouw site een positieve indruk achterlaat bij bezoekers. Het optimaliseren van de basisaspecten van jouw website, zoals de navigatie, laadsnelheid en gebruikerservaring, kan daarom essentieel zijn om meer leads te genereren.

Door het verhogen van jouw conversiescore, oftewel het optimaliseren van jouw website om bezoekers aan te sporen tot actie, kun je meer nieuwe leads genereren. Dit is essentieel voor het genereren van meer leads en het verbeteren van jouw online aanwezigheid. Wanneer je al veel bezoekers hebt, kan het optimaliseren van deze aspecten nog steeds de beste oplossing zijn om meer succes te behalen met jouw bedrijf omdat je misschien veel laten liggen.

Homepage Quitte

Wil je ook meer leads?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

GA VOOR MEER LEADS