Skip links

CYCLEUR de LUXE

Belgisch schoen- en kledingmerk

CYCLEUR de LUXE, oorspronkelijk bekend om zijn unieke en stijlvolle schoenencollecties, is een toonaangevend Belgisch merk dat geïnspireerd is op de rijke wielercultuur van ons kleine landje.

Wat doen we?

Advertenties op sociale media

Advertenties via Google

Nieuwsbrieven

Website optimalisatie

Uitdaging

Wij deinzen voor niks terug, tenzij spinnen, bah

De collecties van CYCLEUR de LUXE zijn te vinden bij meer dan 350 retailers, internationale marketplaces, alsook hun eigen webshop.

Door deze wirwar aan kanalen zagen ze het digitaal bos door de metaverse bomen niet meer en werd er veel budget gespendeerd op plaatsen en voor doelen die niet opbrachten.
Eveneens bracht de eigen webshop niet de gehoopte resultaten op in verhouding met hun bekendheid, bezoekersaantallen en inspanningen. CYCLEUR de LUXE wou online groeien, maar het lukte niet.

CYCLEUR de LUXE

Oplossing

Wij zien problemen als kansen

Door een grondige audit te maken, zagen we al snel veel oorzaken en werkpunten. Hierna werd een plan opgesteld om zowel de online marketing grondig aan te pakken, maar ook de webshop te optimaliseren.

Op marketingvlak hebben we alle advertenties en kanalen onder de loep genomen. Hier werden nieuwe strategieën voor opgesteld met templates en guides voor het in-house team. De budgetten werden aanzienlijk verminderd en enkel gestoken in de kanalen en advertenties die lonen.
Heel hun Facebook, Instagram, Google Ads en nieuwsbrieven werden grondig herbekeken.

De huidige webshop is een dag- en nacht verschil. Deze is niet alleen mooier en overzichtelijker, maar door meer te halen uit hun eigen software is de gebruiksvriendelijkheid ook gestegen.

CYCLEUR de LUXE

Resultaat

‘Just believe in yourself’ – één van de duizenden ‘coaches’ uit Nederland

Beloftes maken over resultaten heeft als marketingbureau weinig zin, maar deze case illustreert wel dat de sky de limit kan zijn.

Op nog geen jaar tijd zijn alle parameters verdubbeld, ondanks een sterke reductie in budgetten. De webshop bestellingen zijn verdubbeld en het in-house team kan keurig de online marketing blijven onderhouden met nieuwe inzichten en tips.

CYCLEUR de LUXE

Wil je ook in deze eregalerij?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

CONTACTEER ONS