Skip links

Google reCAPTCHA

Integratie website

Google reCAPTCHA is een effectief beveiligingsinstrument dat interactieve uitdagingen gebruikt om bots te onderscheiden van menselijke gebruikers. Het identificeert menselijk gedrag en beschermt zo jouw website of webshop tegen geautomatiseerde aanvallen en spam.

In een notendop

Beschermt online formulieren tegen spam

Beveiligt tegen geautomatiseerde aanvallen

Botdetectie via interactieve uitdagingen

Waarom een integratie met Google reCAPTCHA?

Goei vraag

Google reCAPTCHA biedt verschillende voordelen voor websites, webshops en applicaties.
Het verhoogt de beveiliging door geautomatiseerde aanvallen zoals spam, botnets en schadelijke activiteiten te voorkomen.

Daarnaast zorgt een integratie met Google reCAPTCHA voor een verbeterde gebruikerservaring. In plaats van vervelende en ingewikkelde CAPTCHA’s die vaak moeilijk leesbaar zijn, biedt reCAPTCHA een naadloze en gebruikersvriendelijke ervaring. Gebruikers hoeven geen ingewikkelde codes over te typen of lastige puzzels op te lossen, maar kunnen eenvoudigweg aantonen dat ze menselijk gedrag vertonen, bijvoorbeeld door een eenvoudige klik of vegen. Dit minimaliseert frustratie en verhoogt de conversiepercentages, omdat gebruikers sneller en gemakkelijker door het registratie- of inlogproces kunnen gaan of sneller een formulier kunnen indienen.

Google reCAPTCHA

Wil je ook een integratie met Google reCAPTCHA?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

CONTACTEER ONS