Skip links

Herken zakelijke websitebezoekers met Leadinfo (gratis trial)

Gepubliceerd op 6 september 2023

- Wat is Leadinfo?
- Waarom zakelijke websitebezoekers herkennen?
- Hoe werkt Leadinfo?
- Hoe koppel je Leadifo aan je website?
- Wat kost Leadinfo?
- Samenvattend

Je zit jouw website statistieken te bekijken in Google Analytics en hebt vast al eens gedacht: Wie zijn die mensen nou? Goed nieuws, want we hebben daar een oplossing voor! Maak kennis met Leadinfo.

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is leadgeneratie software voor winnaars. Of dat is althans wat zij vertellen. In praktijk is het een stukje code dat je integreert met jouw website of webshop. Eens actief, herkent het zakelijke klanten. 

We hoeven je vast niet uit te leggen hoe waardevol die informatie is of wel?

Leadinfo

Waarom zakelijke websitebezoekers herkennen?

Elk bedrijf gaat anders om met sales, maar elk bedrijf moet wel verkopen. Wanneer jij kunt zien welke bedrijven wanneer op jouw website keken, heb jij een gigantisch voordeel.

Jouw sales kan zo veel doelgerichter te werk gaan, maar je kan ook nieuwe leads herkennen. Bedrijven die jouw bedrijf bekeken worden zo duidelijk.

Hoe werkt Leadinfo?

Leadinfo kan bedrijven herkennen op jouw website, maar hoe juist?

Ze slagen hierin door zakelijke ip-adressen te matchen met openbare informatie. Op deze manier kan je met bijna zekerheid zeggen dat iemand van bedrijf XYZ op jouw site een kijkje nam.

Dit proces is volledig legaal en GDPR proof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Sterker nog, er zijn ook andere bedrijven die dergelijke software aanbieden.

Hoe koppel je Leadinfo aan je website?

Aan de slag gaan met Leadinfo is ontzettend eenvoudig. Je koppelt een stukje code aan jouw website of webshop en weg ben je.

Op WordPress hebben ze een eigen plugin, wat het installatieproces nog vergemakkelijkt.

Bijkomend hebben ze ook standaard widgets die je kunt gebruiken doorheen jouw site. Deze laat bedrijven toe om direct in contact te komen met jou.

Wat kost Leadinfo?

Het herkennen van leads op jouw website is van onschatbare waarde. Leadinfo komt helaas wel met een prijskaartje. Zo kost het goedkoopste plan je 59 euro per maand en kan je hiermee 100 bedrijven herkennen. Betaal je per jaar, krijg je uiteraard een korting.

De prijs voor het abonnement schaalt mee met hoeveel bedrijven je herkent. Uit onze ervaring merken we dat het deze kost meer dan waard is. Je hoeft maar enkele telefoons per maand te doen om het nut ervan te ervaren.

Probeer je het liever uit? 

Als marketingbureau zijn wij partner en mogen wij je een gratis 14 dagen trial aanbieden. Stuur ons gerust

Leadinfo

Samenvattend

Nu je weet hoe je sociale media berichten kunt inplannen, heb je geen excuses meer om de beste online marketing te voeren voor jouw bedrijf.

Succes!

Dit artikel werd geschreven door KNEET.

Wij zijn een Belgisch marketingbureau met een sterke focus op online marketing via kanalen zoals Facebook, Instagram, nieuwsbrieven en Google Ads. Daarnaast bouwen en optimaliseren we converterende websites en webshops.
Sinds 2016 kenden we al 100+ tevreden klanten in tal van sectoren.

Maken we binnenkort eens vrijblijvend kennis?

Mag KNEET je helpen?

Laat je gegevens na zodat we vrijblijvend kunnen praten over wat je reeds online doet.

    Nieuwe website laten maken?

    Wij maken sinds 2016 winstgevende websites & webshops voor tal van KMO’s, merken en ondernemers.

    MEER INFO