Skip links

Ontketen groei met een omzetverhogende webshop via Woocommerce

Wij maken webshops die verkopen! Of je nu handgemaakte tapijten verkoopt vanuit je living of een miljoenenmerk hebt, geen uitdaging is te complex voor ons.

CONTACTEER ONS
Webshop laten maken

Wij bouwen jouw nieuwe webshop via Woocommerce

Alsof ze voor onszelf zouden zijn 😉

Omzet

Een webshop moet bestellingen opleveren. Simpel. Wij maken webshops die vertrouwen uitstralen en die dagelijks converteren. Goed voor jouw bottom line.

Responsief

Jouw webshop past zich keurig aan voor elke bezoeker en ieder scherm. Mobiel, tablet, desktop of metaverse-bril. Dat klinkt logisch en is ook standaard in 2024.

Snel

Wij bouwen een snelle, geoptimaliseerde webshop wie de host ook wordt. Wij bieden zelf ook hosting aan voor de ultieme ontzorging.

Meertalig

Een kwart van onze klanten heeft een meertalige website. Meertaligheid kan op ieder moment ingebouwd worden.

Uitbreidbaar

Wij bouwen websites die op elk moment uitgebreid of aangepast kunnen worden en door iedereen. Geen cowboypraktijken.

Hoe maken jullie webshops?

Volgens de regels van de kunst, duuh

Wij bouwen webshops volgens de regels van de kunst met jouw input. Door onze krachten te bundelen, komen we steeds tot de beste resultaten om jouw producten online te verkopen.

KNEET heeft ervaring binnen tal van sectoren (referenties) en heeft zo reeds veel uitdagingen aangepakt. Wat je product ook is en welke uitdaging je ook hebt, we zijn overtuigd dat wij er een parel van kunnen bouwen!

De webshop wordt volledig in house ontworpen en gebouwd, gelet op SEO, conversiemaximalisatie, mooi design en met de integraties die jij nodig hebt.
Voor design kijken we graag samen met jou naar jouw huidige huisstijl wat mooi oogt. Indien je nog maar net start, helpen we je uiteraard ook met een naam, logo en huisstijl.

Webshop laten maken

Van start tot finish

We hebben één doel voor ogen: topwerk!

1
Intake

Praten werkt, maar luisteren nog meer!

Heb je nog maar pas een idee of bestaat je onderneming al een hele tijd? We kijken graag naar de data die ter beschikking is en luisteren naar de gewenste doelenstellingen, problemen en ideeën.

Koffie, thee of liever een digitale schol over Skype? We komen graag snel to the point en stellen duidelijke vragen die ons de juiste inzichten geven. Boek jouw gratis audit!

2
Actieplan

Klinkt nu eenmaal beter als offerte.

In onze actieplannen bespreken we transparant de kosten voor elke noemer. Wat voor ons dagelijkse kost is, moet voor jou eenvoudig te verstaan zijn. We lichten ook onze redenen en strategie toe met een duidelijke planning waarin we het project afleveren.

Goede afspraken, goede vrienden. Geen cowboypraktijken!

3
Aanvang

We beginnen altijd met veel goesting aan jouw project en updaten jou waar nodig. Jouw input brengt ons op weg en met feedback finetunen we het geheel. We doelen om voor de gewenste deadline af te ronden en kijken altijd vooruit door een pro-actieve bril. Wij zien problemen als uitdagingen en hebben overal een oplossing voor.

4
Partnership

Met KNEET haal je online succes binnen je bedrijf, al is opvolging bij elk webproject van cruciaal belang.

We staan in voor updates, beveiliging en waken over jouw online verhaal (bekijk onze hosting & beheer oplossing). Bestaan er nieuwe mogelijkheden, dan mag je zeker een mailtje verwachten. Wij zien onze klanten graag terugkomen voor andere diensten en projecten. Het is daarom dat we geregeld polsen over de huidige stand van zaken en de verzamelde data en resultaten bespreken.

Zijn er vragen?

Shoot, maar geen losse flodders