Skip links

Professionele website laten maken in Kortrijk?

Dan ben je bij KNEET aan het juiste adres. Als ervaren marketingbureau zorgen wij voor jouw online visitekaartje. Naast een mooi design, moet jouw website ook opbrengen. Wij doelen altijd op betere resultaten en meer conversies.

CONTACTEER ONS
website laten maken

Wij bouwen jouw nieuwe website

Alsof ze voor onszelf zouden zijn 😉

CTA

Een website moet voor meer business zorgen en minder gedoe. Simpel. Wij optimaliseren waar nodig en maken gebruik van tal van integraties.

Responsief

Jouw website past zich keurig aan voor elke bezoeker en ieder scherm. Mobiel, tablet, desktop of metaverse-bril. Dat klinkt logisch en is ook standaard in 2024.

Snel

Wij bouwen een snelle, geoptimaliseerde website wie de host ook wordt. Wij bieden zelf ook hosting aan voor de ultieme ontzorging.

Meertalig

Een kwart van onze klanten heeft een meertalige website. Meertaligheid kan op ieder moment ingebouwd worden.

Uitbreidbaar

Wij bouwen websites die op elk moment uitgebreid of aangepast kunnen worden en door iedereen. Geen cowboypraktijken.

Hoe maken jullie websites?

Volgens de regels van de kunst, duuh

Wij bouwen websites volgens de regels van de kunst met jouw input en jouw bedrijf’s unieke inzichten. Door onze krachten te bundelen, komen we steeds tot de beste resultaten.

KNEET heeft ervaring binnen tal van sectoren (referenties) en heeft zo reeds veel uitdagingen aangepakt. Wat je business ook is en welke uitdaging je ook hebt, we zijn overtuigd dat wij er een parel van kunnen bouwen!

De website wordt gebouwd volgens de regels van de kunst, gelet op SEO, conversies, mooi design en met de integraties die je nodig hebt.
Voor design kijken we graag naar jouw huidige huisstijl wat mooi oogt. Indien je nog maar net start, helpen we je uiteraard ook met een naam, logo en huisstijl.

website laten maken

Van start tot finish

We hebben één doel voor ogen: topwerk!

1
Intake

Praten werkt, maar luisteren nog meer!

Heb je nog maar pas een idee of bestaat je onderneming al een hele tijd? We kijken graag naar de data die ter beschikking is en luisteren naar de gewenste doelenstellingen, problemen en ideeën.

Koffie, thee of liever een digitale schol over Skype? We komen graag snel to the point en stellen duidelijke vragen die ons de juiste inzichten geven. Boek jouw gratis audit!

2
Actieplan

Klinkt nu eenmaal beter als offerte.

In onze actieplannen bespreken we transparant de kosten voor elke noemer. Wat voor ons dagelijkse kost is, moet voor jou eenvoudig te verstaan zijn. We lichten ook onze redenen en strategie toe met een duidelijke planning waarin we het project afleveren.

Goede afspraken, goede vrienden. Geen cowboypraktijken!

3
Aanvang

We beginnen altijd met veel goesting aan jouw project en updaten jou waar nodig. Jouw input brengt ons op weg en met feedback finetunen we het geheel. We doelen om voor de gewenste deadline af te ronden en kijken altijd vooruit door een pro-actieve bril. Wij zien problemen als uitdagingen en hebben overal een oplossing voor.

4
Partnership

Met KNEET haal je online succes binnen je bedrijf, al is opvolging bij elk webproject van cruciaal belang.

We staan in voor updates, beveiliging en waken over jouw online verhaal (bekijk onze hosting & beheer oplossing). Bestaan er nieuwe mogelijkheden, dan mag je zeker een mailtje verwachten. Wij zien onze klanten graag terugkomen voor andere diensten en projecten. Het is daarom dat we geregeld polsen over de huidige stand van zaken en de verzamelde data en resultaten bespreken.

Zijn er vragen?

Shoot, maar geen losse flodders