Skip links

Wat is een title tag?

Laatst gewijzigd op 25 november 2023

De title tag is een HTML-element dat de titel van een webpagina aangeeft. Het verschijnt in de browserbalk en in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERP’s). De title tag is een van de belangrijkste on-page SEO-elementen, omdat het de relevantie van de pagina voor zoekopdrachten aangeeft en gebruikers aantrekt om op de link te klikken.

Zie je het bos niet meer door de digitale bomen?

Stuur ons vrijblijvend en wie weet tillen we jouw bedrijf naar een hoger online niveau!

CONTACTEER ONS