Skip links

Zoek je een webshop bouwer in Knokke?

We bouwen krachtige, visuele webshops met oog op de wensen van jouw bezoeker en volgens de regels van de kunst.

Ben je op zoek naar een goede webshop bouwer? Dan ben je bij KNEET aan het juiste adres. 

👉 Werk met ons

Wij ontwerpen wat jij écht nodig hebt

Enkele belangrijke topics op een rijtje

Hoor het eens van een ander

We hebben ze alleszins niet omgekocht

“KNEET is onze partner in crime voor online vraagstukken en helpt ons dagdagelijks nieuwe mensen te bereiken en zicht te krijgen op ons cliënteel en data. Dit door slim om te gaan met nieuwsbrieven en marketing en door onze webshop up to date te houden met de collecties.”

Sabine Louwagie
Sabine Louwagie
Must Have Knokke

“De website werd professioneel aangepakt en dit werd doorheen de samenwerking voortgezet. Er wordt pro-actief meegedacht en KNEET zorgt voor oplossingen waar nodig. Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de opvolging.”

Leen Ryckaert
Leen Ryckaert
Maison Pur

“Onze nieuwe website werd in nauwe samenwerking met KNEET gebouwd. Over de hele lijn hadden we input en uitdagingen werden snel overbrugd. In no-time werd onze website gelanceerd met de nodige opvolging voor resultaten en ruimte voor verbetering op vlak van verdere marketing. Wij zijn zeer tevreden!”

Jan & Noa Van Ongevalle
Jan & Noa Van Ongevalle
The Pharmacy

“Onze website had nood aan verandering en zeker met de toenemende druk van klanten in coronatijden. We zijn erg tevreden met het resultaat van KNEET. De website met bestelmodule werkt goed en er wordt pro-actief gekeken naar verbetering. Support wordt snel gegeven waar nodig.”

Quinten Monteyne
Quinten Monteyne
Mout Damme

“De nieuwe webshop werd in een mum van tijd gebouwd en er wordt constant rekening gehouden met feedback en input. Doorheen de lancering werd mij alles helder uitgelegd. Ik geniet nu van een verbeterde website met alle nieuwe functionaliteiten die zorgen voor extra omzet en minder verloren tijd.”

Katleen Van Steen
Katleen Van Steen
Zoete Polder

“De webshop van So-Phi is een pareltje geworden die ontzettend goed converteert. We hebben gekozen voor een meertalige variant & konden doorheen de samenwerking rekenen op een snelle opvolging en pro-actieve aanpak van KNEET.”

Laurent Lootens
Laurent Lootens
So-Phi

Van start tot finish

We hebben één doel, topwerk

Zijn er vragen?

Shoot, maar geen losse flodders