Skip links

Must Have

Dé concept store van Knokke-Heist

Must Have is wellicht de mooiste en grootste concept store van heel de Belgische kust. Je vindt er de laatste trends in mode, interieur en accessoires.

Welke diensten?

Webshop

Hosting & beheer

E-mail marketing

Online marketing

Webshop

Simpel, duidelijk en zelf te beheren

Het gamma en de voorraad van Must Have is ontzettend moeilijk om bij te houden. Hierdoor namen we de beslissing om de webshop niet te integreren met het kassasysteem.

Must Have kan zelf bepalen welke producten online komen en dit zijn voornamelijk de boeken, kaarsen, accessoires en bepaalde andere producten.
Hiernaast hebben we een duidelijk overzicht gemaakt waardoor nieuwe bezoekers snel weten welke merken te vinden zijn in de winkel.

De webshop is gekoppeld aan Facebook en Instagram om volgers eveneens de producten te tonen. Ook is er een koppeling met Whatsapp voor vragen of support.

Must Have Knokke

E-mail marketing

Het ideale klantencontact

Nieuwsbrieven klinken oubollig, maar is nog steeds een belangrijke tool voor klantcontact.

De doelgroepen van Must Have worden langs dit kanaal geïnformeerd over speciale acties zoals koppelverkoop, solden, moeder/vaderdag, maar evengoed over nieuwe merken of unieke limited edition producten.

Om de doelgroepen te verhogen bouwden we een speciale actie en signup in voor verjaardagen. Hierdoor kan Must Have een leuke korting aanbieden voor ieders verjaardag.

Must Have Knokke

Online marketing

Duimpjes omhoog

Sociale media is both a blessing and a curse, laat ons eerlijk zijn. Voor Must Have zorgen we langs Facebook en Instagram voor een marketingmix tussen nieuws, producten in de kijker en een blik achter de schermen van de winkel.

Dit doen we door leuke posts af te wisselen met advertenties om het bereik te verhogen. Zowel voor nieuwe doelgroepen als reeds gekende doelgroepen via de Facebook Pixel.

Facebook advertentie

Wil je ook in deze eregalerij?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

CONTACTEER ONS