Skip links

Optios

Integratie website

Optios is een alles-in-één softwareoplossing speciaal ontworpen voor horeca- en wellnessbedrijven. Het biedt een uitgebreid scala aan functies, waaronder reservatie- en agendabeheer, klantenbeheer en marketingtools.

In een notendop

Reservaties en agenda beheer

Waarom een integratie met Optios?

Goei vraag

Het stelt je in staat om naadloos online reserveringen te accepteren en je agenda te beheren. Dit betekent dat je klanten gemakkelijk online afspraken kunnen maken, waardoor de drempel voor het boeken van jouw diensten verlaagd wordt.

Bovendien zorgt de integratie ervoor dat je klantenbestand automatisch wordt gesynchroniseerd met je website. Hierdoor heb je altijd een up-to-date overzicht van al je klantgegevens en kun je gerichte marketingcampagnes opzetten om klantloyaliteit te bevorderen. Daarnaast kun je met Optios ook klantbeoordelingen en feedback verzamelen, wat waardevolle inzichten biedt om je diensten verder te verbeteren.

Een integratie met Optios biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor kassa- en voorraadbeheer. Dit betekent dat je eenvoudig betalingen kunt verwerken en je voorraadniveaus kunt bijhouden. Hierdoor heb je altijd een duidelijk overzicht van je financiële situatie en kun je efficiënter werken.

Optios

Wil je ook een integratie met Optios?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

CONTACTEER ONS