Skip links

Hoe je met Resengo het online boekingsproces kunt stroomlijnen

- Wat is Resengo?
- Wat kost Resengo?
- Wat zijn de voordelen van Resengo?
- Hoe koppel ik Resengo aan mijn website?
- Samenvattend

In de huidige digitale wereld is het van essentieel belang om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te maximaliseren. Dit geldt ook voor bedrijven in de horeca- en wellnesssector, waar klanten steeds vaker online reserveren.

Resengo is een softwareoplossing die bedrijven helpt bij het stroomlijnen van het online boekingsproces. In dit artikel bespreken we wat Resengo is, wat het kost, de voordelen en hoe je het kunt koppelen aan jouw website.

Wat is Resengo?

Resengo is een softwareoplossing waarmee bedrijven in de horeca- en wellnesssector hun online boekingsproces kunnen stroomlijnen. Het platform biedt een online reserveringssysteem waarmee klanten 24/7 kunnen reserveren en eventueel (een voorschot) betalen.

Het biedt ook een beheerdersdashboard waarmee bedrijven gemakkelijk hun reserveringen kunnen beheren, rapporten kunnen bekijken en klantgegevens kunnen analyseren.

Wat kost Resengo?

Resengo biedt verschillende prijsplannen, afhankelijk van de grootte en behoeften van jouw bedrijf. Het Essential-pakket kost €59 per maand en omvat functionaliteiten zoals online boeken en betalen, alsook het beheer van reserveringen.
Indien je jaarlijks betaalt bespaar je wat geld, maar ze bieden ook een gratis demo aan om het allemaal zelf uit te testen.

Resengo prijzen

Wat zijn de voordelen van Resengo?

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van Resengo voor jouw bedrijf:

  1. Eenvoudig in gebruik: Resengo is een intuïtief platform dat gemakkelijk te gebruiken is voor zowel klanten als bedrijven.
  2. Verhoogde efficiëntie: Het online reserveringssysteem zorgt voor een efficiënter boekingsproces en vermindert de administratieve lasten voor het bedrijf.
  3. Betere klanttevredenheid: Klanten kunnen gemakkelijk reserveren en/of betalen en krijgen automatisch bevestiging en herinneringen.
  4. Gegevensanalyse: Resengo biedt gedetailleerde rapporten en analyses waarmee bedrijven hun reserveringsgegevens kunnen analyseren en hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren.
  5. Marketingmogelijkheden: Resengo biedt verschillende marketingtools, zoals promoties en cadeaubonnen, om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.

Hoe koppel ik Resengo aan mijn website?

Het koppelen van Resengo aan jouw website is eenvoudig. Resengo biedt verschillende integratiemogelijkheden, waaronder een WordPress plug-in, een Facebook-integratie en een API-integratie. Bedrijven kunnen de reserveringswidget eenvoudig insluiten in hun website, zodat klanten rechtstreeks vanaf de website kunnen reserveren en betalen.

Het is ook mogelijk deze aan te passen in de kleuren van je bedrijf.

Resengo
Resengo

Samenvattend

Het gebruik van Resengo kan zeer voordelig zijn voor bedrijven die sukkelen met hun reservaties, omdat het platform een efficiënter boekingsproces biedt. Daarnaast verhoogt het de klanttevredenheid, maakt het gegevensanalyse mogelijk en kan het je online marketing helpen door extra data.

Mag KNEET je helpen?

Laat je gegevens na zodat we vrijblijvend kunnen praten over wat je reeds online doet.