Skip links

Salonized: Het alles-in-één platform voor salonbeheer

- Wat zijn de voordelen van Salonized?
- Wat kost Salonized?
- Hoe koppel ik Salonized aan mijn website?
- Samenvattend

Salonized is een softwareplatform dat is ontworpen om saloneigenaren te helpen hun bedrijf te beheren. Met dit platform kunnen salonbeheerders afspraken beheren, klantgegevens opslaan en marketingactiviteiten uitvoeren. Het doel van Salonized is om het werk van saloneigenaren gemakkelijker te maken, zodat ze zich kunnen concentreren op het bieden van de best mogelijke dienstverlening aan hun klanten.

Wat zijn de voordelen van Salonized?

Salonized biedt verschillende voordelen voor saloneigenaren die hun bedrijf willen beheren. Het belangrijkste voordeel van Salonized is dat het de salonagenda op een gemakkelijke en overzichtelijke manier beheert. Hierdoor kunnen saloneigenaren hun tijd effectief plannen en kunnen klanten op elk moment van de dag online afspraken maken. Dit bespaart tijd en verbetert de klanttevredenheid.

Een ander voordeel van Salonized is het uitgebreide klantbeheersysteem. Hiermee kunnen saloneigenaren klantprofielen aanmaken, afspraakgeschiedenis bijhouden en notities maken over individuele klanten. Dit maakt het mogelijk om de klant beter te leren kennen en een persoonlijke service te bieden.

Salonized biedt ook inzichtelijke rapporten en statistieken over de salonprestaties. Hierdoor kunnen saloneigenaren de prestaties van hun salon in de gaten houden en op basis van deze informatie de bedrijfsvoering aanpassen om de prestaties te verbeteren.

Tot slot biedt Salonized een gebruiksvriendelijk platform dat eenvoudig te integreren is met elke website. Het platform vereist geen uitgebreide technische kennis en biedt verschillende abonnementen op maat voor elke salon. Dit alles maakt Salonized een ideale oplossing voor saloneigenaren die hun bedrijf efficiënt willen beheren en de klanttevredenheid willen verhogen.

Salonized
Salonized

Wat kost Salonized?

Salonized biedt verschillende abonnementen aan, die variëren in prijs afhankelijk van het aantal medewerkers en functies dat je nodig hebt. De prijzen beginnen bij €17,5 per maand en gaan tot €44 per maand voor 1 medewerker in het pro abonnement.
Betaal je op jaarlijkse basis dan scheelt het je 10%.

Salonized biedt een gratis proefperiode van 14 dagen aan, zodat je het platform eerst kunt uitproberen voordat je een abonnement afsluit.

Salonized prijzen

Hoe koppel ik Salonized aan mijn website?

Het koppelen van Salonized aan een website is relatief eenvoudig. Salonized biedt duidelijke documentatie aan (https://help.salonized.com/nl/articles/5977834-stappenplan-voor-het-toevoegen-van-de-boeking-widget-knop-of-inline-versie-aan-jouw-website), maar samengevat houdt het niet meer in dan het toevoegen van een stukje code.

Eenmaal gekoppeld aan je website, biedt Salonized een prachtig geïntegreerde widget. Zo kunnen klanten online afspraken maken via je website. Deze kan je ook koppelen aan je social media.

Samenvattend

Salonized is een softwareplatform dat saloneigenaren helpt bij het beheren van hun bedrijf. Het biedt diverse voordelen, waaronder het gemakkelijk beheren van de salonagenda, het uitgebreide klantbeheersysteem en inzichtelijke rapporten over de salonprestaties.

Salonized biedt verschillende abonnementen en is eenvoudig te integreren met elke website, met een prachtig geïntegreerde widget waarmee klanten online afspraken kunnen maken.

Mag KNEET je helpen?

Laat je gegevens na zodat we vrijblijvend kunnen praten over wat je reeds online doet.