Skip links

Zoete Polder

De zoetste Kersen en lekkerste artisanale confituren uit Knokke-Heist

Zoete Polder is tot heel ver buiten Knokke-Heist bekend voor haar lekkernijen. Tijdens de zomer vind je er overheerlijke kersen, appels, perzikken, … uit eigen polders. Doorheen het jaar kan je er terecht voor artisanaal bereide confituren.

Welke diensten?

Webshop

Hosting & beheer

E-mail marketing

Smaakmakend design

Simpel, hedendaags en voor iedereen duidelijk

De vorige webshop van Zoete Polder liep spaak en liet veel potentieel onbenut.

De eerste taak die KNEET kreeg is om nieuw leven te brengen doorheen de online polders. We kozen voor veel witruimte en lieten de producten opvallen met complementaire beelden die zorgen voor extra vertrouwen en water in de mond.

Zoete Polder

Webshop

Met alle toeters en bellen

Zoete Polder heeft zowel een lokaal verkooppunt alsook een eigen webshop. De webshop fungeert daarom voornamelijk voor klanten die niet (tijdig) lokaal kunnen kopen en toch willen genieten van de producten.

De webshop werd gekoppeld aan Mollie om antwoord te bieden op de binnen- en buitenlandse betaalmethoden. Facturen worden automatisch aangemaakt en het beheer van de producten is gebruiksvriendelijk.

Zoete Polder

E-mail marketing

Pop-up, nieuwsbrief, klant, repeat

Niks is zo wisselvallig als het Belgisch weer. De heerlijke producten van Zoete Polder zijn dus ook niet op een vast moment beschikbaar. Door middel van nieuwsbrieven kunnen de klanten op de hoogte gebracht worden wanneer het kersenseizoen weer begint, alsook inschrijven op het nieuws van achter de polder-schermen.

Elke klant wordt door middel van een integratie in het mailsysteem gestoken, alsook is er de optie om in te schrijven via een pop-up en aanmeldformulier.

Zoete Polder

Wil je ook in deze eregalerij?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

CONTACTEER ONS