Skip links

The Smiles Knokke

Entertainment gallery (bowling)

The Smiles in Knokke-Heist is de nieuwste en wellicht grootste tempel van entertainment met 24 bowlingbanen, tag active ruimte, speeltuin voor kinderen, karaoke, pool, darts en binnenkort zelfs een karting.

Wat doen we?

Website

Webshop

Hosting & beheer

E-mailmarketing

Online marketing

Website

Perfectie tot in de kleinste pixel

Alles valt en staat bij de website in het geval van The Smiles. Hier worden bezoekers geïnformeerd over de mogelijkheden, maar worden ook reservaties gemaakt, cadeaubonnen besteld en zelfs voorschotten gevraagd.

Ook is de website dé plek om data te verzamelen. Denk aan de mailadressen van klanten, maar even goed hun verjaardagen om later automatische nieuwsbrieven naar toe te sturen.

The Smiles is één van de 5 locaties die Bowl Inn uitbaat. Omdat de locatie in Knokke-Heist zoveel meer is dan een bowling, werd er gekozen voor een andere naam met een eigen identiteit.
Deze stijl werd netjes vertaald in een modern ontwerp om duimen en vingers bij af te likken. Dat hebben we toch weer netjes volbracht!

Online marketing

Hebde ons gezien?

Door een grondige audit in de data van de andere Bowl Inn locaties werd duidelijk dat de online marketing te wensen overliet. Klanten hun data werden niet verzameld, maar de communicatie zat ook niet lekker.

KNEET zorgt nu voor duidelijke communicatie via Facebook & Instagram, maar adverteert ook wanneer nodige voor extra bereik.
Nieuwsbrieven worden nu ook ingezet net zoals automatische nieuwsbrieven op basis van vooringestelde parameters.

Wil je ook in deze eregalerij?

Laat ons vrijblijvend kennis maken en zien wat de sterren voor ons in petto hebben!

CONTACTEER ONS