Skip links

Professionele websites, webshops en huisstijlen

Elk bedrijf profileert zich anders en zo moet dat ook op het web. KNEET zorgt ervoor dat jouw bedrijf straalt dankzij een website gemaakt volgens de regels van de kunst. Naast een mooi design, moeten de zaken ook opbrengen. Hier doelen we altijd op betere resultaten en meer conversies.

👉 Gratis analyse

Wij ontwerpen wat jij écht nodig hebt

Enkele belangrijke topics op een rijtje

Hoor het eens van een ander

We hebben ze alleszins niet omgekocht

“Ik ben zeer content over de dienstverlening van KNEET. Zowel voor marketing- en websitevraagstukken of problemen kan ik bij hen terecht.

Ivo De Causmaecker
Ivo De Causmaecker
JIM20 & Skintouch

“De nieuwe website die KNEET voor JOCARO bouwde, is een ware verbetering. Klanten kunnen eenvoudig een afspraak maken of informeren naar onze prijzen. We krijgen hierdoor ook zicht in onze data en bewaren belangrijke gegevens vanzelf. Erg tevreden!”

Johan Ackerman
Johan Ackerman
JOCARO

“KNEET is onze partner in crime voor online vraagstukken en helpt ons dagdagelijks nieuwe mensen te bereiken en zicht te krijgen op ons cliënteel en data. Dit door slim om te gaan met nieuwsbrieven en marketing en door onze webshop up to date te houden met de collecties.”

Sabine Louwagie
Sabine Louwagie
Must Have Knokke

“De website werd professioneel aangepakt en dit werd doorheen de samenwerking voortgezet. Er wordt pro-actief meegedacht en KNEET zorgt voor oplossingen waar nodig. Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de opvolging.”

Leen Ryckaert
Leen Ryckaert
Maison Pur

“Onze nieuwe website werd in nauwe samenwerking met KNEET gebouwd. Over de hele lijn hadden we input en uitdagingen werden snel overbrugd. In no-time werd onze website gelanceerd met de nodige opvolging voor resultaten en ruimte voor verbetering op vlak van verdere marketing. Wij zijn zeer tevreden!”

Jan & Noa Van Ongevalle
Jan & Noa Van Ongevalle
The Pharmacy

“De webshop van So-Phi is een pareltje geworden die ontzettend goed converteert. We hebben gekozen voor een meertalige variant & konden doorheen de samenwerking rekenen op een snelle opvolging en pro-actieve aanpak van KNEET.”

Laurent Lootens
Laurent Lootens
So-Phi

“KNEET wist ons ontzettend rap te helpen en verbeterde zowat alles dat we online deden met ons magabook. Er wordt steeds tijd gemaakt voor vragen en verbeteringen. KNEET denkt mee, brengt ideeën op tafel en zorgt ook voor mooie resultaten.”

Annick Reynders
Annick Reynders
KNOKKE Talks.

“Onze website had nood aan verandering en zeker met de toenemende druk van klanten in coronatijden. We zijn erg tevreden met het resultaat van KNEET. De website met bestelmodule werkt goed en er wordt pro-actief gekeken naar verbetering. Support wordt snel gegeven waar nodig.”

Quinten Monteyne
Quinten Monteyne
Mout Damme

“De nieuwe webshop werd in een mum van tijd gebouwd en er wordt constant rekening gehouden met feedback en input. Doorheen de lancering werd mij alles helder uitgelegd. Ik geniet nu van een verbeterde website met alle nieuwe functionaliteiten die zorgen voor extra omzet en minder verloren tijd.”

Katleen Van Steen
Katleen Van Steen
Zoete Polder

“De website die KNEET voor ons bouwde, was een heuse verbetering. Doorheen de samenwerking wordt deze geregeld ge-update met nieuwe functionaliteiten alsook onze nieuwe menu’s en beelden. KNEET denkt hierbij altijd mee en we kunnen rekenen op klare taal!”

Michel Herman
Michel Herman
EETBOETIEK

“KNEET ging snel en correct te werk en legde mij doorheen het proces alle stappen helder uit. Geen enkele vraag was te veel moeite.”

Marie Wynants
Marie Wynants

“KNEET adviseerde ons een one-pager als website en wist deze in een snelle tijd online te plaatsen. Er werd ook verder gekeken naar non-website zaken en op deze manier verliep onze lancering vlekkeloos. Ook over de opvolging en het contact valt niet te klagen.”

Ruben Jan Adriaan
Ruben Jan Adriaan
Marie-Rose Bakery Café

Van start tot finish

We hebben één doel, topwerk

Zijn er vragen?

Shoot, maar geen losse flodders