Professionele websites, webshops en huisstijlen

Elk bedrijf profileert zich anders en zo moet dat ook op het web. KNEET zorgt ervoor dat jouw bedrijf straalt dankzij een website gemaakt volgens de regels van de kunst. Naast een mooi design, moeten de zaken ook opbrengen. Hier doelen we altijd op betere resultaten en meer conversies.

👉 GRATIS ANALYSE

Wij ontwerpen wat jij écht nodig hebt

Enkele belangrijke topics op een rijtje

Omzet

Een website moet voor meer business zorgen. Simpel.

Responsief

Keurig aangepast voor elk scherm. Mobiel, tablet of desktop.

Hosting

Een snelle website, technisch in orde en goed beveiligd.

Toekomst

Onze websites zijn uitbreidbaar met pagina’s, functies of talen.

Hoor het eens van een ander

We hebben ze alleszins niet omgekocht

 • De nieuwe webshop werd in een mum van tijd gebouwd en er wordt constant rekening gehouden met feedback en input. Doorheen de lancering werd mij alles helder uitgelegd. Ik geniet nu van een verbeterde website met alle nieuwe functionaliteiten die zorgen voor extra omzet en minder verloren tijd.
  Katleen Van Steen
  Zoete Polder
  Katleen Van Steen
 • De webshop van So-Phi is een pareltje geworden die ontzettend goed converteert. We hebben gekozen voor een meertalige variant & konden doorheen de samenwerking rekenen op een snelle opvolging en pro-actieve aanpak van KNEET.
  Laurent Lootens
  So-Phi
  Laurent Lootens
 • De website werd professioneel aangepakt en dit werd doorheen de samenwerking voortgezet. Er wordt pro-actief meegedacht en KNEET zorgt voor oplossingen waar nodig. Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de opvolging.
  Leen Ryckaert
  Leen Ryckaert
cog
 • Onze nieuwe website werd in nauwe samenwerking met KNEET gebouwd. Over de hele lijn hadden we input en uitdagingen werden snel overbrugd. In no-time werd onze website gelanceerd met de nodige opvolging voor resultaten en ruimte voor verbetering op vlak van verdere marketing. Wij zijn zeer tevreden!
  Jan & Noa Van Ongevalle
  The Pharmacy
 • KNEET ging snel en correct te werk en legde mij doorheen het proces alle stappen helder uit. Geen enkele vraag was te veel moeite.
  Marie Wynants
 • KNEET adviseerde ons een one-pager als website en wist deze in een snelle tijd online te plaatsen. Er werd ook verder gekeken naar non-website zaken en op deze manier verliep onze lancering vlekkeloos. Ook over de opvolging en het contact valt niet te klagen.
  Ruben Jan Adriaan
  Marie-Rose Bakery Café

Van start tot finish

We hebben één doel, topwerk

1. Intake

Praten werkt, maar luisteren nog meer!

Heb je nog maar pas een idee of bestaat je onderneming al een hele tijd? We kijken graag naar de data die ter beschikking is en luisteren naar de gewenste doelenstellingen, problemen en ideeën. Koffie, thee of liever een digitale schol over Skype? We komen graag snel to the point en stellen duidelijke vragen die ons de juiste inzichten geven.

2. Actieplan

Klinkt nu eenmaal beter als offerte.

In onze actieplannen bespreken we transparant de kosten van elke noemer. Wat voor ons dagelijkse kost is, moet voor jou eenvoudig te verstaan zijn. We lichten ook onze redenen en strategie toe met een duidelijke planning waarin we het project afleveren.

Goede afspraken, goede vrienden.

3. Aanvang

We beginnen altijd met veel goesting aan jouw project en updaten jou waar nodig. Jouw input brengt ons op weg en met feedback finetunen we het geheel. We doelen om voor de gewenste deadline af te ronden en kijken altijd vooruit.

4. Partnership

Met KNEET haal je online succes binnen je bedrijf, al is opvolging van cruciaal belang.

We staan in voor updates, beveiliging en waken over jouw online verhaal. Bestaan er nieuwe mogelijkheden, dan mag je zeker een mailtje verwachten. Wij zien onze klanten graag terugkomen voor andere diensten en projecten. Het is daarom dat we geregeld polsen over de huidige stand van zaken.

Vragen?

Shoot, maar geen losse flodders

De prijs van jouw nieuwe website of webshop is sterk afhankelijk van de moeilijkheid en de vereisten. Ongeveer 80% van onze projecten vallen tussen de 1500 – 6000 euro range. Uiteraard is dit een wijde range en helpt het ons om eens samen te zitten.

Astronauten vliegen snel, maar zij rekenen op mission control. Wij schakelen ook snel, maar wij rekenen op jou voor input en feedback. De meeste websites komen binnen de 2 maanden online. Reken ongeveer 1 maand voor de eerste versie en nog een extra maand voor de aanpassingen en lancering.

Een goede website moet blijven werken. KNEET kan afhankelijk van de toepassing actief blijven voor updates, al maken we jouw personeel graag wegwijs met de website indien nodig. Onze vrijblijvende formules garanderen verder nog uptime, back-ups en aanpassingen waar nodig.

Niet zo’n fan van gladde salespeople. Sinds ons begin mochten we voor zowat elke sector ons creatief talent laten gelden. Hierdoor hebben we een goedgevuld portfolio en kennis in allerlei toepassingen. Met KNEET kies je voor doeltreffend webdesign, elke klik opnieuw!

Schoon volk ging je al voor

Enkele projecten verzorgd door KNEET

The Pharmacy

Nik-Nak

So-Phi

Marie-Rose Bakery Café

Zoete Polder

Lynx Projects

A-Parament

Ben jij de volgende?

// © 2016 – 2020 Niet alle rechten voorbehouden. Eerlijkheidshalve, deel, steel (like a pro) & raak zoveel mogelijk geïnspireerd.
// KNEET is bereikbaar op 0495/75 20 80 of via hallo@kneet.be.

// KNEET is bereikbaar op 0495/75 20 80 of via hallo@update.kneet.be.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?