FILOSOFIE

Astronauten hebben een ander denkpatroon dan de gewone mens – ze hebben namelijk als weinigen een beeld gezien dat zo tot de verbeelding spreekt. Ze zagen namelijk de Aarde in één geheel. Ze zagen de geschiedenis van de mens, al hun herinneringen, alles wat we ooit hebben verwezenlijkt – in één enkel beeld.

Het is niet voor niets dat er bij KNEET enkel straffe koppen werken. We onderscheiden ons van elk andere bureau op zowat elk vlak mogelijk. Gedaan met zakzetterij, gedaan met offertes waarbij een handboek nodig zijn.

Bij KNEET is het doel van onze astronauten om jou en jouw bedrijf te helpen! Hiervoor hebben we geen uit-de-lade-getrokken-pakketen. Wij beschouwen elke case, hoe groot of hoe klein, als een unieke strategie. We combineren onze kennis van de hedendaagse aandacht met uw bedrijfskennis. Hierdoor maken we uw einddoel eenvoudiger bereikbaar. Deze strategie koppelen we aan uw maandelijks budget, zodat u zoveel mogelijk haalt uit elke euro die we investeren.

Naast het uitvoeren van maandelijkse strategieën en hedendaagse campagnes, is KNEET ook de partner voor al uw designvraagstukken. Er zijn al tal van websites en webshops bij ons gepasseerd en we zetten nooit onze naam onder ook maar één van hen. De reden? We zijn anders dan de rest. Hoe beter kan je je als webbureau onderscheiden dan hetgeen niét te doen, dat iedereen wel doet? KNEET is ook van mening dat op elke pagina ‘Made by KNEET’ schrijven lelijk is en tegen het design ingaat. Daarnaast is elke website of webshop gemaakt uit een andere case, je moet daarom de full-picture weten waarom het er zo en zus uitziet. Als laatste is het om een statement te maken. Marketing op deze manier doen is ontzettend eenvoudig, wij willen bewijzen dat we ook zonder deze opvallende marketing kunnen vliegen doorheen de kosmos.

Wanneer lanceren we jouw raket?

// KNEET is bereikbaar op 0495/75 20 80 of via hallo@kneet.be.

// KNEET is bereikbaar op 0495/75 20 80 of via hallo@kneet.be.

Log in with your credentials

Forgot your details?